Krav-Maga

Realistiskt självförsvar med rötter i Israeliska Armén

Ett enkelt men effektivt självförsvarssystem som vem som helst ska kunna lära sig är Krav-Magans koncept.

Krav-Maga utvecklades för den israeliska armén. Tanken var att skapa ett så effektivt system för självförsvar som möjligt som byggde på naturliga rörelser och reflexer. Mycket fokus läggs på att arbetas fram ett rationell och effektivt agerande vid olika hot och angrepp och därigenom skapa kontroll på situationen.

 

Krav-Magas tekniker är utformade att fungera i alla miljöer från öppna ytor eller i trånga utrymmen, de skall fungera mot en eller flera motståndare med eller utan vapen. Teknikerna måste fungera även när styrka och viktklass skiljer sig eller försvarare och angripare bär vanliga kläder.

Kettlebell Ystad

Kettlebell eller girja (ryska: гиря) är en traditionell rysk vikt av gjutjärn eller stål. Kettlebell är ett utmärkt redskap för att träna styrka och kondition.

Passen blandas mellan övningar som är rena styrkepass, konditionspass, pass med inriktning mot tävling eller en blanding mellan dessa.

Mycket fokus läggs på att lära ut rätt teknik. “Perfection before performance” – Spartan training

Kettlebell

Styrka och kondition

Börja träna hos oss

Det ställs inga krav på tidigare kunskap för att börja träna Kettlebell eller Krav-Maga hos oss i Ystad Tactical Fitness.

Vi tränar i vanliga träningskläder och skor för inomhusbruk. Det kan alltid vara bra att ha med vattenflaska extra t-shirt.

Träningstider Krav-Maga:
 – Måndag 19:00 – 20:30
 – Tisdag 19:00 – 20:30
 – Söndagar enlig information

Träningstider Kettlebell:
 – Onsdagar 19:00 -20:15 (ca)